Dagelijkse draadjes

Blogje over mijn dagelijkse bezigheden al dan niet wollig.

donderdag, december 13

Uitslag

Nee geen vlekjes (ook al zou ik het er bijna van krijgen)maar de uitslag van de NIO test van mijn kinderen kregen we gisteren. Middelste zoon gaat naar de Mavo en oudste zoon mag de test opnieuw doen. Eerst schrokken we daar een beetje van en zoonlief was er helemaal overstuur van. Want overdoen betekende volgens hem dat hij het héél slecht had gemaakt. Maar na een gesprek met juf is het allemaal duidelijk.
Mijn kinderen zijn alle 3 dyslectisch en krijgen omdat ze een dyslexie verklaring hebben bij testen hulpmiddelen. Maar tijdens de NIO test zijn er maar aan een aantal kinderen hulpmiddelen uitgedeeld (middelste zoon wel en oudste zoon met nog een paar kindjes niet).
En nu heeft oudste zoon de test onder zijn kunnen gemaakt (vinden de leerkrachten) en krijgt hij dus de kans om hem met hulpmiddelen over te doen.

Het was nu nl voor hem hetzelfde als wanneer ik een test in bv het frans zou gaan maken. Ik zou dan de vragen niet goed snappen waardoor ik de test niet goed kan maken (evene voor de duidelijkheid ik ben dus slecht in frans).

Afijn hele opluchting dus, maar minpuntje voor mij want nu moet hij nogmaals de test doen en ik was daar de eerste keer al zo zenuwachtig over. Maar goed we zullen zien waar het toe zal leiden.

Van de week uit de bieb het boek 'breien voor kleine boefjes' meegenomen. Wat een leuke dingen staan daar in. Vind het bijna jammer dat ik geen kleine kinderen meer heb. Ook alle vrienden, kennissen en familie zijn al voorzien van kinders. Maar nu is pas mijn nichtje getrouwd en er doen geruchten de ronde dus er is nog hoop.
Ga gewoon alvast aan het hondje beginnen, kan maar vast klaar zijn.

Vestje schiet ook lekker op ben al voorbij de armsgaten van het voorpand. Net met de mail van dialy weekly een goed idee voor de knoopsgaten opgedaan. (dit is niet mijn vestje was het maar waar)
Ik heb nl een beetje een hekel aan knoopsgaten. Niet om ze te maken maar om ze precies uit te kienen op de juiste plek. Om de een of andere reden komen ze altijd verkeerd terecht bij mij. En zo kan ik ze achteraf precies goed plaatsen.

Verder ben ik blij dat ik blogger weer in kan. Ik heb een laptop, maar sinds een tijdje doet de draadloze verbinding raar. Ik (nou ja de laptop) word er steeds uitgeooid, het lukte me niet eens om in blogger te komen, laat staan om in te loggen.
Nu hebben we ook een vaste pc maar het inloggen lukte daar ook niet op, kreeg steeds een foutmelding dat mijn gegevens onjuist waren. Inmiddels ben ik erachter dat ik een typfoutje maakte bij het inloggen. Dus ik kan weer op blogger.
Mijn laptop zal het binnenkort ook wel weer gaan doen want manlief heeft een nieuwe draadlozeverbindingkastjedinges voor mij gekocht. Hij moet hem alleen nog even aansluiten.