Dagelijkse draadjes

Blogje over mijn dagelijkse bezigheden al dan niet wollig.

dinsdag, februari 5

shuttelen


Afgelopen weekeinde met oudste zoon meegedaan aan een ouder/kind badminton-toernooi. We deden het samen niet eens zo slecht. Van onze poul werden we eerste en we schuttelde ons zelfs naar de kwartfinale. Daar verloren we jammergenoeg, maar we gingen toch naar huis met een beker. Ik voelde me die hele dag behoorlijk sportief. De dag erna een stuk minder......jeetje wat had ik spierpijn.

Het vestje voor dochterlief is af en al zeg ik het zelf zeer geslaagd. Vanochtend de knoop er aangenaaid en ze heeft hem gelijk aangetrokken. Nu heb ik dus weer tijd voor mijn eigen vest. Want veel meer dan 2 mouwen heb ik daar nog niet van.

Ik hoorde zoveel mensen over ravelry, dat ik me ook maar heb aangemeld. Ik heet er otteleintje (odette was al in gebruik). Ik heb er nog niks op gezet alleen nog maar gekeken en nog meer gekeken, wat is er veel te zien zeg.

Ik had toch zo gehoopt dat de maand februari beter (droger of winterser) weer zou geven, maar het is nog net zo pet als de maanden ervoor. Het blijft maar nat, ik wil zon, sneeuw, vriesweer, kan me niet schelen wat als het maar niet meer zo regenachtig en winderig is. Ik had me voorgenomen om veel te fietsen en zo een beetje aan mijn conditie te werken, maar door dat slechte weer pak ik toch weer vaak de auto. En ik kon afgelopen zaterdag merken dat mijn conditie niet meer is wat het is geweest.

Ik fiets nu alleen maar als ik mijn kinderen naar school breng. Ik breng ze zowat nooit met de auto alleen als het echt niet anders kan omdat ze iets groots mee moeten of zo (en dan gaan we nog vaak lopen). Maar dat is maar zo een kleine stukje, dat zet geen zoden aan de dijk wat betreft mijn conditie.
Maar de maand is nog maar net begonnen wie weet wat een lekker fiets weer het nog gaat worden.